Om meg

MIN BOBLE
Det sies at det tar 10.000 timer for å bli god. Virkelig god. Time etter time med tutorials. Til pc`en er tom for strøm. Time etter time ved arbeidsbenken til klokken er tre på natten og huset er kaldt og stille. Man har kapslet seg inn i en boble, man har fullt fokus og alt annet er glemt. Her er rom for å være åpen og kreativ. Her blir det skapt, erfart, feilet og lært. Et fantastisk sted. 

Utdannet grafisk designer i tillegg til studier i Kunst & Håndverk, Kunsthistorie og Prosjektledelse.
Å skape noe, være kreativ har vært en del av hele mitt liv. De siste årene har jeg jobbet mye med metaller. Tinn, messing, bronse, kobber og sølv. Først i forhold til tekstur, etching og overflatebehandling. Senere begynte jeg å lage smykker. Har da hatt glede av å lære meg ulike teknikker for å støpe, forme og behandle metallet. Stupt inn i en spennende verden av nytt verktøy og ny fagterminologi.
Å lære seg et nytt håndverk er fantastisk. Og krevende.

Til daglig jobber jeg på Vitensenteret Sørlandet med design og utvikling av installasjoner og utstillingskonsepter. En meningsfylt hverdag, der jeg får være med i en verden av nysgjerrige og glade barn, aha-opplevelser og mestringsfølelse.

4 thoughts on “Om meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *